Coș cumpărături
Coș cumpărături
Livrare in 24 ore
Livrare in 24 ore

Livrare&Retur

Transport

Pachetele sunt în general trimise în maxim 2 zile de la primirea comenzii și sunt expediate prin firma de curierat Urgent cargus cu urmărire și livrare fără semnătură. Transportul costa 15.8 ron oriunde in tara. 

Returnarea produselor

 Logeaza-te in contul tau si completeaza formuralul de return si trimitel pe contact@usmart.ro si noi te vom contacta in cel mai scurt timp pentru modalitatile de livrare.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art 13 alin(3) si art 14 din O.U.G Nr. 34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Returnarea produselor se face prin   completerea  formuralul de retur produse din "contul meu" si se trimite pe contact@usmart.ro . Departamentul nostru de servicii clienti va lua legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp pentru a stabili conditiile de transport.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile de la data informarii S.C. New Electronic CO  S.R.L de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

S.C. New Electronic Co srl va putea amana rambursarea produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Cele mai vizitate produse

www.cel.ro
Viziteaza site-ul Usmart.ro pe ShopMania