Coș cumpărături
Coș cumpărături
Livrare in 24h
Livrare in 24h

Termeni și Condiții

Date firma:

SC New Electronic Co srl.cu sediul in Jud Mures, Oras Targu Mures, Str.Avram Iancu Nr 47/13 , inregistrata in Reg. Com sub Nr j26/399/2013, CUI 31483827 , Capital social: 200.Ron, in calitate de comerciant, denumit in continuare 'Furnizor', administreaza domeniul www.usmart.ro. si subdomeniile acestuia.

Garantie produs:

In cazul lipsei  facturii CLIENTUL are obligatia de a semnala aceste aspecte in termen de 48 de ore de la primirea coletului in scris prin mail la

. Orice cerere ulterioara referitor la lipsa acestor documente nu va cadea in obligatia VANZATORULUI.
Certificatul de garanție (factura fiscala) este emis intr-un singur exemplar.Pierderea certificatului de garantie duce implicit la pierderea garanției. Nu se pot elibera duplicate pentru certificatul de garantie.

Politica de vazare online

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Furnizorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu termeni si conditii a site-ului.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Modalitati de livrare

Metodele de livrare sunt prezentate in procesul de cumparare produselor inainte de finalizarea comenzii.

Costul livrarii poate varia in functie de numarul si greutatea produselor comandate.

Furnizorul nu este responsabil pentru intarzieri de livrare daca acesta este cauzata de serviciul de curierat rapid.


Modalitati de plata

 • plata cu ramburs

 • ordin de plata

 • card online

Dreptul de retragere si returnare produse

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica sau juridica vrea sa anuleze comanda sau sa returneze produsele livrate in cadrul termenului legal, solicitarea se va face in scris prin formularul de contact si telefonic . In cazul in care COMANDA este achitata, furnizorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii produselor returnate.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI persoana fizica cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Furnizorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Furnizorului si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate.

Furnizorul nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Cele mai vizitate produse

 • Incarcator Universal Wireless TC2 fast charge-pentru masina-black
 • Bratara fitness Aipker DM68- ritm cardiac,tensiunea arteriala -black
 • Ceas smartwatch Aipker DM360-ritm cardiac-waterproof-1,22 HD touchscreen- black
 • Bratara fitness Aipker S908-GPS incorporat,rezistent la apa ,black
 • Ceas Smartwatch Aipker DM09-voice interaction,cartela SIM, 1,54 HD touchscreen-black
 • Ceas Smartwatch Aipker DM09 plus-voice interaction,cartela SIM, 1,54 HD touchscreen-green
 • Ceas smartwatch A1 PRO-cartela SIM,camera,TF card-1,54 HD touchscreen-black
 • Ceas telefon Smartwatch cu GPS pentru copii Usmart K5 -black
Viziteaza site-ul Usmart.ro pe ShopMania